bar

Bruiloften

Jouw droombruiloft begint hier. Bij Bellevue Bar Bistro bieden we een betoverende en romantische setting voor onvergetelijke bruiloften. Met een Franse elegantie en een pittoreske locatie in het hart van Willemstad, creëren we samen de perfecte dag.

Of je nu kiest voor een intieme ceremonie of een grootschalig feest, Bellevue Bar Bistro is dé plek voor jullie amour.
Samen creëren we herinneringen die een leven lang meegaan.

Van alles is mogelijk; denk hierbij aan het aansnijden van de taart, proosten met champagne, je bruiloftsfeest vieren met een dj — zelfs trouwen in Bellevue Bar Bistro kan. Nog meer informatie nodig of wil je het met ons gaan plannen? Maak een afspraak en dan bespreken we samen al je wensen.

Events

Bij Bellevue Bar Bistro bieden we niet alleen een sfeervolle locatie voor bruiloften, maar ook de perfecte setting voor (zakelijke) evenementen en vergaderingen. Onze veelzijdige ruimtes kunnen worden aangepast aan jouw unieke behoeften, of je nu een vergadering of een (bedrijfs)feest organiseert.

Onze zalen op de eerste verdieping bieden een rustgevende plek. Je kijkt uit op de historische haven van Willemstad en bent afgezonderd van de rest. Een beamer, scherm, flip-over en geluidsinstallatie zijn aanwezig zodat jouw vergadering of event zo vlekkeloos mogelijk verloopt. 

Laat ons je (zakelijke) bijeenkomst uniek maken. Neem vandaag nog contact met ons op om onze mogelijkheden voor zaalverhuur te bespreken en je zakelijke evenement te organiseren. De koffie staat al klaar!

 

 

Réunion d’entreprise

Of je nu een formele zakelijke bijeenkomst of een informele netwerksessie wilt organiseren, onze opties zijn ontworpen om indruk te maken. Geniet van de smaakvolle Franse hapjes en laat ons je zakelijke evenement tot in de puntjes verzorgen.

De ruimte op de eerste verdieping is afgezonderd en beschikt tot alle eigen faciliteiten. 

Informatie nodig? Contacteer ons!

 

“Chaque jour est une fête.”

Bij Bellevue Bar Bistro bieden we de perfecte locatie om speciale momenten te vieren; van babyshowers tot sweet sixteens en alles daartussenin. 

Een intiem feestje of een grootschalig evenement; wij zorgen ervoor dat elke gelegenheid een bijzondere ervaring wordt. 

Geef ons een belletje of mail ons om de mogelijkheden voor feesten en speciale gelegenheden bij Bellevue Bar Bistro te ontdekken en laat ons bijdragen aan jouw onvergetelijke viering.